domingo, 3 de mayo de 2009

Diferents nits, un únic poble

Ja arriba el bon temps i tot de turistes d’arreu inunden les platges i els hotels amb el seu aroma de protector solar barrejat amb alcohol. Malgrat és una de les destinacions turístiques que compleixen el perfil idoni per assolir les perspectives d’unes vacances desbocades.

Una nit de discoteques

Per aquells que busquin aquest mateix ambient, la ruta comença al passeig marítim de Malgrat:

A partir de les sis de la tarda ja es pot trobar un bon ambient per sortir de festa. Si es surt a caminar pel passeig, una onada d’idiomes estrafolaris xocaran contra les teves orelles. En qualsevol dels locals et serviran encantats una beguda “tonificant” que et permetrà adequar-te a l’alegria generalitzada de la resta de personatges. Fins que obrin les discoteques, podràs anar fent ambient i els repartidors de fulletons t’ajudaran a escollir discoteca amb reclams d’allò més variats: des de entrades gratuïtes fins a ballarines sense roba. Com que hi ha una gran varietat de discoteques, et pots omplir la butxaca de bitllets i fer tot un tour:

Al Limit pots començar a fer boca i a intimar amb el personal, ja que les reduïdes dimensions del local fan que s’acotin les distàncies. Després pots saltar i variar de música entrant a l’Asterisc, tot i que potser aquell dia toquen havaneres i prefereixes continuar la ruta. L’Opium requereix anar ben vestit, però si estàs ben informat entraràs primer a prendre alguna cosa al 212 perquè a partir de la una obren una porta que et permet accedir gratuïtament a l’altre local. Però si el què vols és viure l’essència de la discoteca, el Tropicana s’enduu el primer premi. A més, si no tens parella, d’aquest lloc tothom en surt acompanyat i, si no t’enganxa la policia, es pot acabar la vetllada a la platja mirant com surt el sol. Per aquells més aventurers i accelerats, cal destacar que també es pot gaudir d’un espectacle continuo de baralles i assistències sanitàries a comatosos etílics, on també es pot participar.

Una nit amb gust a mar

Si els teus principis morals t’impedeixen seguir amb aquesta ruta caòtica, pots endinsar-te dins del poble. Per aquells que prefereixen una bona conversa amb les onades de fons, el poble disposa de diversos locals amb coixins, hamaques i seients exòtics apartats de la fauna del passeig. La música també s’adequa al context i, si aquesta no és suficientment estimulant, pots trobar un bar amb un rock i heavy personalitzat o fins i tot un bar amb música en directa d’allò més variada.

Una nit estrambòtica

Finalment, si el que es busca és una mica d’aventura, Malgrat disposa d’un parell de parcs que, tot i que tanquen per les nits, poden donar molta emoció a la nit. Passejades nocturnes entre croissants de grans dimensions o per la torre de guaita són grans estimulants per a la imaginació. Tot i que, també es pot fer una passejada, sense perill de topar amb agents cívics, per les mines de Can Palomeres o visitar el Molí Vell, un edifici abandonat realment molt interessant.

Quina és la teva nit?

0 comentarios: